Kuka on Sonja?

Samat ilmiöt, kaavat, muodot, reaktioiden ketjut toistuvat joka puolella universumissa kaikissa mittakaavoissa fraktaalien tavoin. Taide on kanava ilmentää tätä universumin ääretöntä kauneutta, ja tiivistää konkreettisiksi teoksiksi ihmissilmän näkymättömissä olevia maailmankaikkeuden ilmiöitä ja abstraktioita. Luomalla olla osa tätä kuvioiden loppumatonta virtausta. Taide on samaan aikaan jotain hyvin henkilökohtaista ja universaalia. 
  
  
Olen -95 syntynyt oululainen kuvataiteilijan alku. Olen opiskellut Lybeckerin taideteollisuusopiston kuva- ja mediataiteen linjalla laajasti erilaisia taiteen tekemisen menetelmiä, mm. kuvanveistoa, taidegrafiikan eri menetelmiä, sekä akryyli- ja öljyvärimaalausta.

Olen sijoittunut ammattiin opiskelevien SakuStars-kulttuurikilpailun maalaustaiteen ennakkosarjassa 2. sijalle vuonna 2014, teoksella “Se mikä On” ja vuonna 2015 teoksella “Mahdoton tehtävä”.

 Osa teoksistani on ostettavissa taideoven verkkokaupassa, ja minulta voi kysellä myös suoraan sähköpostitse, mikäli kiinnostut jostain työstä.

Kommentit

Suositut tekstit